Yoga - Union mellom kropp og sinn

VELKOMMEN TIL NORDMØRES STØRSTE UTVALG AV YOGATIMER!


Det finnes et utall variasjoner av Yoga, den mest kjente i den vestlige del av verden er Hatha yoga, den klassiske varianten av fysisk yoga med en variasjon av ulike asana/stillinger som innledes og avsluttes med pust og avspenningsøvelser.

Yoga Moderat/Morgenyoga og Lørdagsyoga er basert på Hatha Yoga, fysisk yoga med asana/øvelser som passer for de som har drevet med litt Yoga før. Timen har fokus på avspenning og pustebevissthet.

YOGAFLOW er basert på Hatha Yoga og det legges inn en flyt mellom pust og øvelser

VIRYAYOGA er en fordypningstime hvor vi går dypere inn i viryayogaens prinsipper om fokus på biomekanikk/læren om kroppsbevegelse. På denne timen utfordrer vi vår styrke i de fysiske øvelsene og lærer mer om yogapsykologi. Passer for de som har erfaring og har praktisert yoga en stund.

Les mer om Viryayoga her

Vi bruker utstyr som yogamatter, bolster, klosser og belter og timene forsøkes tilpasset slik at alle kan delta på sitt nivå.

YinYoga er en rolig type yoga hvor man slapper av i yogastillinger i flere minutter. I Yinyoga kommer man dypt inn i posisjonene med stor fokus på nærvær. Yinyoga passer for alle mennesker og kropper, og er bra å kombinere med all annen trening.Våre instruktører er utdannet under Maria Meckweld fra Stockholm.

Les mer om Yin Yoga herVåre instruktører

 • Marit Grytnes Dullaert

  Marit har drevet med yoga og mindfulness siden 2012, og har min yogautdanning gjennom Alexander Skaris Pustyoga-metodikk.

  Jeg setter fokus på sammenhengen mellom pust og bevegelse og på overgangene mellom de ulike øvelsene/posisjonene. Timene er satt sammen av enkle sekvenser, der også oppmerksomt nærvær, eller mindfulness er en naturlig del slik at kroppen og sinnet balanseres.

  Er utdannet innen dans og regi, og har jobbet som dansepedagog og sceneinstruktør i mange år. Jobbet tidligere også som aerobic – og treningsinstruktør.


 • Elin Espvik

  Elin er sertifisert og utdannet Yogalærer i Hathayoga, restorativ og medisinsk Yoga.

  Yogaen jeg underviser er for alle, både for de som ikke har prøvd yoga før og for nybegynnere. Jeg er opptatt av at yogaen gir deg en god følelse. Det finnes ingen perfekt posisjon, vi er alle forskjellige, og det gjør at hver posisjon er forskjellige.

  Jeg har vært aktiv innen friluftsliv i snart tjue år, og har bred erfaring innen fjell, klatring, padling og turliv. Det som betyr mye for meg, er at de som er rundt meg har det bra, og føler seg trygge. Jeg jobber som radiograf ved Kristiansund sykehus, og tar med meg all den erfaring det har gitt meg innen omsorg og behandling.

 • Sanna Eriksson Rygh

  Utdannet danser, sertifisert innen Pilates på matte, stor/liten ball og har praktisert yoga halve livet. Har siden 2010 jobbet som instruktør innen Pilates, cardio og styrke. Fokus i alle timer er å jobbe for en sterk og fleksibel kropp som skal fungere godt i hverdagen.


 • Marianne Hestvik

  Har 200 timer ZYL Yogalærer utdanning, fra Zenit, og erfaring med TRE og yoga som rehabilitering/ opptrening. Har pedagogisk utdanning og undervisnings erfaring, og har selv drevet aktivt med yoga i omlag 5 år.

  Timene vil være med enkle Hatha og grunnøvelser, som avsluttes med restorative stillinger, pusteøvelser og avspenning. Timen er «enkel» og passer derfor godt for nybegynnere.

 • Laura Young Gjerde

  Laura begynte med yoga i 2009 for å bedre takle stresset med jobben hun hadde som PR og markedsføring. I 2013 fullførte hun 200 - timers trenerkurs ved 8 Limbs Yoga Centers i Seattle i USA.

  Hun var tidligere konkurransegymnast og - svømmer i mange år, og tar med denne forståelsen av kropp, styrke og fleksibilitet.

  Timene hun kjører passer for alle, på alle nivåer. Du kan forvente en blanding av pust, medistasjon og asana - flyt.

  Laura underviser for tiden på engelsk.

BLI MEDLEM I DAG!

Her kan du enkelt bli medlem hos Treningssenteret Kristiansund

Bli medlem