Gruppetimer

YOGA - union mellom kropp og sinn

 

Det finnes et utall variasjoner av Yoga, den mest kjente i den vestlige del av verden er Hatha yoga, den klassiske varianten av fysisk yoga med en variasjon av ulike asana/stillinger som innledes og avsluttes med pust og avspenningsøvelser.

Yoga Moderat/Morgenyoga og Lørdagsyoga er basert på Hatha Yoga, fysisk yoga med asana/øvelser som passer for de som har drevet med litt Yoga før. Timen har fokus på avspenning og pustebevissthet.

YOGAFLOW er basert på Hatha Yoga og det legges inn en flyt mellom pust og øvelser

VIRYAYOGA er en fordypningstime hvor vi går dypere inn i viryayogaens prinsipper om fokus på biomekanikk/læren om kroppsbevegelse. På denne timen utfordrer vi vår styrke i de fysiske øvelsene og lærer mer om yogapsykologi. Passer for de som har erfaring og har praktisert yoga en stund.

Les mer om viryayoga her

Vi bruker utstyr som yogamatter, bolster, klosser og belter og timene forsøkes tilpasset slik at alle kan delta på sitt nivå.

YinYoga er en rolig type yoga hvor man slapper av i yogastillinger i flere minutter. I Yinyoga kommer man dypt inn i posisjonene med stor fokus på nærvær. Yinyoga passer for alle mennesker og kropper, og er bra å kombinere med all annen trening.

Les mer om Yin Yoga her

VÅRE INSTRUKTØRER

  • Elin Espvik
  • Marianne Hestvik

Har 200 timer ZYL Yogalærer utdanning, fra Zenit, og erfaring med TRE og yoga som rehabilitering/ opptrening. Har pedagogisk utdanning og undervisnings erfaring, og har selv drevet aktivt med yoga i omlag 5 år.

Timene vil være med enkle Hatha og grunnøvelser,  som avsluttes med restorative stillinger, pusteøvelser og avspenning. Timen er «enkel» og passer derfor godt for nybegynnere.

  • Lene Ripnes

    Har 200 timer RYT Yogautdanning, fra Sankalpa Yogasenter, har 200 timer grunnleggende Hatha Yoga sertifisering, er også utdannet dansepedagog. Har 18 års erfaring innen undervisning. Timen på Averøy vil være Hatha flow, en dynamisk flyt av yogaposisjoner, som avsluttes med restorative stillinger, pusteøvelser og avspenning.

VELKOMMEN TIL NORDMØRES STØRSTE UTVALG AV YOGATIMER

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Bli medlem i dag!

Her kan du enkelt bli medlem hos Treningssenteret Kristiansund

Bli medlem


© Copyright 2016. Designed & developed by